Deneyim Raporu: 23 Yachtline – Ren Nehri Gezisi

  • Tekne
    23 YACHTLINE
  • Motor
    VOLVO Penta V6 200DPS
  • Seyir Bölgesi
    Ren
  • Mürettebat
    2 kişi + 2 köpek
  • Deneyim
    Deneyimli

Ağustos ayında Ren’e bir gezi planlamıştık. Dört ayaklı iki arkadaşımız “Angel ve Chester”, Ren nehrindeki birçok temiz taşkın yatağından birinde yıkanmak ve suya geri dönmek için sabırsızlanıyordu. Güzel bir Pazar günü boyunca Ren Nehri boyunca uzanan kalelerin harika manzaralarını gördük. Loreley ve çevresinin bu manzarasını sudan deneyimlemek gerçekten çılgınca.

St. Goar’da kendimizi öğle yemeğine ısmarlamak için bu güzel küçük limana demirledik. Öğleden sonra Wiesbaden-Schierstein’daki ana limanımıza geri döndük, çünkü köprüdeki arkadaşlarımızla bir şarap festivalini ziyaret etmek istedik.

23 YACHTLINE’ımız, tankerler, itme konvoyları ve yolcu gemileri arasındaki yolu keserken hiç sorun yaşamadı. Performans, Duoprop sürücülü 200 HP motorla rakipsizdir ve sürmesi gerçekten eğlenceli.

Hepsinden önemlisi, Florian ve tüm Öchsner ekibi hakkında birkaç söz söylemek istiyorum. Yeni başlayanlar olarak tüm ekibin tavsiye ve eylemle yanımızda olduğu samimiyeti, bağlılığı ve azmi tarif edemiyoruz. Tek kelimeyle harika!

5 yıldızlı bu harka tekne için mutlak satın alma önerisi ekleyebilirim.

Saygılarımla

Aile K.