Deneyim Raporu: 20 Yachtline – Konstanz Gölü

  • Tekne
    20 YACHTLINE
  • Motor
    Honda BF 100
  • Seyir Alanı
    Konstanz Gölü
  • Mürettebat
    2 kişi
  • Deneyim
    İleri düzey

Mayıs 2018 sonunda, merakla beklediğimiz 20 YACHTLINE’ımızı Öchsner-Boats şirketinden devraldık. Devir teslim sırasında ayrıntılı bir brifing aldık ve Main’de bir test sürüşü sırasında Bay Florian Öchsner’den değerli ipuçları ve tavsiyeler verdi.

Konstanz Gölü’ndeki Fußach’a vardığımızda, bir uzman herhangi bir sorun yaşamadan onayladıktan hemen sonra yeni teknemiz için Konstanz Gölü iznini aldık. Böylece büyük macera başlıyordu!

“Hygge” adını verdiğimiz enfes teknemizle birçok günlük turun yanı sıra birkaç günlük gezide Constance Gölü’nü ve çok güzel yerleri keşfettik. Geceyi Konstanz Gölü çevresindeki ve genellikle yazın tamamen dolu olan limanlardan birinde geçirmek için bir misafir rıhtımı almayı başardık. Bu bakımdan 20 Yachtline’ımız ile nispeten kolay kayma ve römorklara ek olarak, daha büyük teknelere göre avantajlarımız vardı.

20 Yachtline, amaçlarımız için çok iyi olduğunu kanıtladı. Ferah, havadar ve konforlu kabinde birkaç gün iki kişilik kalmak harika. Ayrıca, Constance Gölü’nün güzel koylarına sık sık demir atmayı çok daha kolay hale getiren elektrikli ırgatın rahatlığını da kaçırmak istemiyoruz. Genel olarak, mevcut alandan ve işçilik kalitesinden çok memnunuz.

“Hygge” ile Constance Gölü’nün en güzel yerlerine ve yerlerine yaptığımız gezilerden gerçekten keyif aldık ve şimdiden gelecek yazı için sabırsızlanıyoruz.

Konstanz Gölü’nden selamlar

 

Susanne ve Gerfried