Deneyim Raporu: 20 Yachtline – Tuna

  • Tekne
    20 Yachtline
  • Motor
    Honda BF-100 LRTU
  • Seyir Alanı
    Tuna
  • Mürettebat
    2-4 kişi
  • Deneyim
    Yeni başlayanlar

Tekneye yeni başlayanlar coşkulu

İlk gezimiz Mayıs ayında gerçekleşti.

Ehliyet testinin hemen ardından Leni adlı ilk teknemizi satın aldık. Bu yüzden yeni tekneyi bir an önce denemek istedik. Heyecan çok yüksekti.

Rota olarak Regensburg civarında Tuna’yı seçtik çünkü oraya hızlı bir şekilde gidebiliyoruz. 2,28 metre genişliğindeki tekne, çekici araçtan sadece biraz daha geniş olduğu için römorkla yolculuk sorunsuz geçti.

Kapfelberg marinasına vardığımızda, sorumlu liman başkanına kayıt olduk ve teknemizi arabamızla kendimiz denize indirdik. Birimiz boş treylerle arabayı park ederken, ikinci kaptan gemide kalarak yola çıktı. Hepimiz gemiye bindikten sonra, Regensburg’a doğru ilk yolculuğumuzu yaptık ve teknenin performansından hemen etkilendik. Yüksek fribord dalgalanmada olumlu bir etki yarattı.

Dönüş yolunda, beklenmedik bir şekilde yağmurlu bir fırtına çarptı. Daha önce hiç denenmemiş kamp tentesini yan panelli olarak kısa sürede kurduk ve Leni’yi sudan kolayca çıkardığımız başlangıç ​​noktamıza kuru ayaklarla ulaşabildik.

Leni’miz daha sonraki gezilerde bize çok eğlendi. Herhangi bir zamanda bir veya diğer tekne gezisine kendiliğinden karar verebiliriz.

Küçük tekne, her türlü güvenlik ekipmanı için bol miktarda saklama alanı sunar ve arkadaşlarınızla birlikte gemide bolca alan vardır.

Tekne satın alma işlemimizden çok memnunuz.

Saygılarımızla, aile U.