Deneyim Raporu: 20 YACHTLINE Bleilochtalsperre 2016

  • Tekne
    Drago 601 WB (YENİ 20 YACHTLINE)
  • Motor
    Honda BF-80 LRTU
  • Seyir Bölgesi
    Bleilochtalsperre
  • Mürettebat
    2-6 kişi
  • Tecrübe
    Deneyimli

Bleilochtalsperre’de Drago 601 WB -YACHTLINE- (YENİ 20-YACHTLINE) ile deneyim raporu

Mayıs 2016’da, hem internette hem de ticaret fuarlarını ziyaret ederken yapılan uzun ve kapsamlı araştırmalardan sonra, başlangıçta bu büyüklükte bir Öchsner teknesine karar verdik. 2015 baharında Öchsner firmasına yaptığımız ilk ziyaret ile 601WB hakkında bir fikir edindik. Bu teknenin genel konsepti çok iyi düşünülmüş ve bu tip kabinli tekne fikirlerimizle tam olarak eşleşti. Daha önce sert gövdeli ve direksiyon pozisyonlu bir lastik botumuz vardı ve özellikle sürüş konforu açısından sınırları çok hızlı bir şekilde fark ettik. Ve tabii ki ferahlık…

Florian Öchsner’den beklentilerimizi detaylı ve talep edildiği gibi karşılayan özel bir teklif aldık.

Tekne teslim edildikten sonraki gün, çocuklarımız ve torunlarımızla birlikte Almanya’nın en büyük rezervuarı olan Bleilochtalsperre’de yola çıkmıştık ve kendimizi ferahlık ve bireysellik konusunda ikna edebildik. Sürüş keyfi ihmal edilmedi. Honda’nın güçlü 80 HP motoru ile 6 kişi (2 çocuk dahil) ve gerekli bagajla plan yapmak hiç sorun olmadı. Cömert alan, torunların da takdir ettiği büyük bir avantajdı.

Bu arada akrabalarımız ve dostlarımız da bu harika deneyimi bizlerle paylaşmayı başardılar.

Şimdiye kadar, yeni Drago 601 WB -Yachtline- ile şimdiden bir sonraki tekne sezonunu dört gözle bekliyoruz ve bu harika tekne ile Almanya ve çevresindeki diğer sularda daha güzel geziler yapmak için sabırsızlanıyoruz.

 

Claudia ve Andreas L.