Deneyim Raporu 29 Yachtline Hırvatistan ve Tuna

  • Tekne
    29 Yachtline
  • Motor
    Volvo Penta V6 225 DPS
  • Seyir Alanı
    Tuna ve Hırvatistan
  • Mürettebat
    3 kişi + 2 köpek
  • Deneyim
    yeni başlayanlar

Merhaba sevgili Öchsner ekibi,

Nisan ayında hayalimizdeki teknemizi 29 Yachtline’ımızı aldık ve doğruca Tuna Nehri’ne getirdik, orada kalıcı rıhtımımız var. Yaz aylarında yeni teknemizle ilk büyük tatil olan Hırvatistan’a doğru karavana çıktık. Yolculuk sorunsuz geçti, 100 km iznimizden yararlanabildik. Yükleme konusunda da hiçbir problemi olmayan Doge Ram’mize teşekkür ederiz.

Punat’a vardığımızda 29 Yachtline güvenle suya bırakıldı ve tatilimiz oğlumuz ve iki köpekle birlikte başladı!

Yolculuğumuzda üç hafta boyunca denizaltı sığınakları ve batık gemi kuyrukları ve maalesef eski 6 metrelik teknemizle keşfedemediğimiz birçok yeni ada vardı.

Yolculuğumuz, güneş ışığından şiddetli fırtınalara kadar her konuda ustalaştığımız Punat’tan Split’e gitti. Vodice’de 29’lu Hubert & Gudrun’la tanıştık, orada 2 güzel gün geçirdik.

Sonunda, oğlumuzun oynayacak kadar geniş bir alana sahip olduğu, köpeklerin ortalıkta yatmadığı ve kötü havalarda bile taşıması kolay olan büyük bir tekneye sahip olduğumuz için çok mutluyuz.

Üç haftalık yaz tatilinin ardından 29 YACHTLINE’ımızı güvenli bir şekilde yakınlardaki Tuna Nehri’ne geri getirdik. Güzel sıcak sonbahar günleri geçirdiğimiz yer.

Sonuç: 29 -Yachtline- çok başarılı bir tekne, bu tekne sınıfında mutlak bir yer mucizesi, güzel tasarım, çok zarif ve her yönden mükemmel. Bizim için tam olarak doğru tekne, çekilebilir, devasa, ailenin harika vakit geçirmesi için çok fazla alana sahip. Doğru tekne seçimi diyebilirim.

Münih’ten selamlar

 

Anna & Stefan & Moritz & reziller