DENEYİM RAPORU Drago 29 WB -YACHTLINE- Jesolo-Porec-Medulin-Cres-Mali-Losinj-Rab-Krk

  • Tekne
    29 Yachtline
  • Motor
    Volvo Penta D3-220 DPS
  • Seyir Alanı
    İtalya
  • Mürettebat
    2 kişi
  • Tekne deneyimi
    ileri düzey

Sevgili Öchsner ekibi,

6,5 m uzunluğunda bir tekne ile 3 yıl geçirdikten sonra riski aldık ve uzun bir aramanın ardından bir Drago 29 29 Yachtline almaya karar verdik. 3 Haziran 2015’te, Kürnach’ta her şeyin kusursuz bir şekilde anlatıldığı bir devir teslim oldu.

5 Haziran 2015 tarihinde yeni ekibimizle İtalya – Jesolo’daki Porto Turistico limanına giriş yaptık ve teknemizi ilk kez “suladık”. Birkaç gün alıştıktan sonra Hırvatistan’a gittik. İlk durağımız akşam yemeği için durduğumuz Porec’teydi.

Diğer destinasyonlar Medulin, Cres Adası, Mali Losinj, Rab, Krk… DRAGO’muza bir dizel motor taktırdık, bu yüzden çok sık yakıt ikmali yapmamıza gerek kalmadı, çok uzağa gidebilirsiniz.

En az 8 kişiden oluşan tüm aile ile de birkaç gün araba sürdük. Bu da katlanılabilir – sadece sınırlı bir süre için de olsa – ve herkes uyuyacak bir yer buldu.

Ne yazık ki, hava her zaman uyumlu olmadı, bu yüzden kamp davlumbazımızı denememize izin verildi – ister bora’da ister yağmurda – her zaman mükemmel görünüyor ve her türlü hava koşuluna dayanıklı.

Bu sezon 120 saat çalıştık ve sadece bir kez küçük bir teknik sorun yaşadık, ancak Öchsner şirketi hemen telefonla bize yardımcı oldu.

Genel olarak, güneşlenmek için çok sayıda şezlongu olan harika bir teknedir – içeride veya dışarıda – uzanmış bir vaha vardır.

Sizi bu tekne için gerçekten tebrik etmek istiyoruz, gerçekten ferah, her türlü konfora özen gösterilmiş, çok yakıt tasarruflu ve gemide tüm teknolojiye sahip.

Şu anda Kürnach’ta yıllık muayene ve genişletilmiş bir yüzme platformu kurmak için bulunuyorsunuz. Ama ararsanız dört gözle bekliyoruz ve “Splashi” mizi tekrar alabiliriz.

 

Innsbruck konumundan LG

Sabine ve Kurt